Tiffany

 

464 Product Found

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

464 Product Found

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

Tiffany

Tiffany är vårt eget klädesmärke – och vi är stolta över att hela tiden designa de allra finaste varor baserat på de senaste modetrenderna. Vi värdesätter kvaliteten på vår design mycket högt och därför tillverkas den största delen av våra modeller i Italien. Våra egna designs är inspirerade av dagens tendenser i modevärlden och vårt sortiment innehåller allt från väskor till halsdukar, skjortor och jackor.

Vi känner våra kunder och är därför jätteintresserade i att kunna erbjuda er det bästa urvalet till de bästa priserna. Det är en av orsakerna till att vi har valt att skapa vårt eget modemärke till er. Tiffany produceras i läckra kvalitetsmaterial som silke, linne, bomull och läder. Några jackor har också eleganta detaljer som antingen äkta päls eller faux fur. Vi ser till att urvalet hela tiden är uppdaterat till dig.
När vi designar till Tiffany tänker vi på våra kunder, och vad de gärna vill ha och naturligtvis på de rådande tendenserna. Vi värdesätter också en god passform och funktionaliteten, så att vi har något till alla former och stilar. Om du har en fråga om passform eller om det är något annat som vi kan hjälpa dig med, kan du alltid skicka ett e-mail eller kontakta oss på telefonen. Vi är tillgängliga alla vardagar och varje lördag. Eftersom Tiffany är exklusiv distributör av vårt märke Tiffany, har du möjligheten att få en produkt som alla dina vänner förmodligen inte har. Därför har du möjlighet att skapa din helt egen personliga stil.

Nya kollektioner

Vi uppdaterar hela tiden vårt urval med de senaste kollektionerna från Tiffany. Följ med här på sidan eller besök en av våra fysiska specialbutiker, om du letar efter vackra modekläder till överkomliga priser. Förutom vårt eget märke Tiffany har vi också en rad externa och noggrant utvalda internationella modemärken – till exempel Ganni, Kokoon, Noella, Meotine, American Vintage & många andra superfina brands. Titta runt här på sidan och hitta något som passar precis till dig.
Use This section for facebook icon etc