Märken

 

Designmärken

Hos Tiffany hittar du ett stort och brett urval med internationella designmärken till allas smaker. Vi ger dig möjligheten att pryda din garderob med kläder, skor eller tillbehör från märken som bl.a. Ganni, Noella, Kokoon, Meotine, American Vintage & många andra internationella modemärken. Vi gör vårt allra bästa för att kunna erbjuda de bästa märken till våra kunder.

Designmärken är en grundsten hos Tiffany, och det har det alltid varit. Sedan 1989 har vi fokuserat på att erbjuda ett smalt och noga urvalt sortiment med designmärken.

Våra märken representerar ett brett urval av kläder, skor och tillbehör. Här hittar du allt från klänningar, tröjor och sweatshirts till crossover väskor, sneakers och stövlar – allt från de bästa märken.

Nationella och internationella modemärken

Hos Tiffany är vi stolta över att representera de märken som vi kan lita på både stil- och kvalitetsmässigt. Vi handplockar bara de allra bästa designmärken, både nationellt och internationellt, så att vi kan erbjuda ett varierat och snyggt sortiment både ute i butikerna och online.