Om Tiffany

Tiffany

Tiffany - multi brand stores och inspirerande onlineuniversum med ledande internationella toppmärken

Hos Tiffany ger vi dig möjligheten att fylla garderoben med några av tidens mest eleganta kollektioner från internationella topp designmärken. Tiffany består av två fysiska specialbutiker, i Ålborg och Hjørring, samt ett inspirerande onlineuniversum, i form av www.tiffany.se med massor av inspiration och produkter till flickor och kvinnor, som vet vad de vill. Tiffany är first-movers i den svenska modebranschen och vårt sortiment består av noga utvalda designmärken, där vi ställer höga krav på utseende, kvalitét och stil – om du vill vara först med de nyaste modeplaggen, har du kommit helt rätt.

Tiffany sätter stor ära på att kombinera läckra, klassiska design med trendig och experimenterande stil.

Butiken i Ålborg, som grundades 1989, består av 300 m² försäljningsyta, fördelade på två våningar. Här möts du av kvalificerade och vänliga butiksbiträden, bland annat butikens ägare Kristine Ibsen, som övertog butiken efter sin far, Poul Erik Ibsen, som har styrt modebutiker ända sedan 1968. En fantastisk historia med rötter långt tillbaka. Ålborg-butikens expedienter styr vårt onlineuniversum www.tiffany.se.

Hos Tiffany vill vi alltid ge den allra bästa service som är möjlig. Det betyder mycket för oss, att du som kund får en säker, snabb och god köpupplevelse hela vägen genom processen.

Telefonsupport

+45 9812 3038

Hverdage: 10.00 - 17.30

Fredag: 10.00 - 19.00

Lördag: 10.00 - 16.00

 

E-mail

info@tiffany.dk

Mails besvaras inom 24 timmar