Sorelle

3 Product Found

per sida
Sätt stigande sortering

3 Product Found

per sida
Sätt stigande sortering

Sorelle

2008 startade allt i Randers. Lise följde sin dröm i en liten takvåning, och kunde bara hoppas på att det skulle växa och bli större.

Hennes dröm var att skapa något fint och feminint, som varje kvinna vill äga och klä sig i.

Hon startade smyckesföretaget Sorelle. I dag, flera år senare, har mycket hänt. Något som alltid varit en röd tråd, ända sedan starten, är den enkla design i smycken och, inte minst, kvaliteten. Det läggs mycket tid på att hitta rätt kvalitet av stenar och pärlor. Alla smycken är huvudsakligen gjorda av ädelmetaller, i form av förgyllt eller oxiderat 925 Sterling silver.

Som ett färgrikt och kontrastfullt tillägg till metallerna kombineras bl.a. de fina sötvattenspärlorna, ädelstenar och Swarovski. De är alla gjorda för hand, eller designade av Lise själv, och inte minst finns det många tankar och krafter bakom det. Inspirationen hittar hon i naturen, naturens färger, material och former.

Sorelle betyder syster på italienska och kommer av en idé mellan Lise och hennes systrar. En idé som egentligen startade med filtväskor och tillbehör för håret, gjorda i kärnläder.

Use This section for facebook icon etc