Anine Bing

 

133 Produkter fundet

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

133 Produkter fundet

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

Om Anine Bing

Designaren Anine Bing är född i Danmark av dansk/brasilianska föräldrar och är uppvuxen i Sverige. Anine Bing har bott och arbetat i London, Stockholm, Los Angeles, Belgien, Hamburg och Johannesburg. Den tidigare modellen är nu bosatt i Los Angeles tillsammans med sin man och 2 barn. Förutom att vara designer är Anine också en aktiv bloggare och sångerska. Anine Bing startade som modell i 15 års ålder, och har använt den erfarenheetn till att skapa sitt eget klädmärke "Anine Bing”, ett märke som är speciellt designat till modellen, stadtjejen och den moderna kvinnans livsstil. Anine Bing lanserade sin första kollektion under namnet Anine Bing. Kollektionerna fick fantastisk mottagnde och blev snabbt ett känt och trendigt märke, som har fått stor uppmärksamhet i media, både i Sverige, Danmark och i USA.

Styles från Anine Bing

Anine Bing har designat en lång rad must-haves, som är perfekta till mera formella tillställningar, på samma gång som de är praktiska till vardagsbruk. Anine Bings kollektioner kan vid första ögonkast verka minimalistiska och enkla, men tittar man närmare på det upptäcker man en mängd genomtänkta detaljer och tryck. Anine Bing är ett av Tiffanys nyaste och redan mycket populära varumärken. Och med goda skäl. Tiffany har skapat en pop-upp butik i övervåningen, med plagg från Anine Bing, där vi är säkra på att du kommer att hitta massor som säkert kommer väcka ditt intresse.
Om du vill uppleva Anine Bings läckra kollektioner i verkligheten, ska du vara hjärtligt välkommen att besöka oss i vår butik. Här finns också ett noga utvalt sortiment med andra läckra varumärken som vi säljer.

Fälj vår Instagram

@tiffanydenmark
Instagram Image

2391 2486

GANNI GIVEAWAY???????? VIND ET PAR VALGFRIE GANNI STØVLER! Alt du skal gøre for at deltage er: Følg @tiffanydenmark Like billedet og skriv en kommentar med hvem der ville elske også at deltage i konkurrencen Vinderen findes herpå denne profil allerede

Instagram Image

1080 13

De lækre chunky GANNI støvler i skind ???? Tap for link! #GANNIGirls

Instagram Image

571 2

De smukkeste styles fra GANNI er landet i dag???? #GANNIGirls

Instagram Image

341 3

I er vilde med den lækre “Brandy Jumper” fra Rotate???? Mange af Jer spørger til vejledning af størrelse i privat besked. Jeg har her en str. 36 på og jeg er normalt en str. 38???? Den er ret oversized! Strikken hverken kradser eller fælder???????? Tap på

Use This section for facebook icon etc