Anine Bing

Anine Bing blev lanceret i 2012 i Los Angeles af Anine Bing og Nicolai Bing. Mærket kombinerer skandinavisk enkelhed med amerikansk dynamik for at tilbyde moderne garderobeessentials til kvinder.

 

194 Product Found

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

194 Product Found

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

Om Anine Bing

Designaren Anine Bing är född i Danmark av dansk/brasilianska föräldrar och är uppvuxen i Sverige. Anine Bing har bott och arbetat i London, Stockholm, Los Angeles, Belgien, Hamburg och Johannesburg. Den tidigare modellen är nu bosatt i Los Angeles tillsammans med sin man och 2 barn. Förutom att vara designer är Anine också en aktiv bloggare och sångerska. Anine Bing startade som modell i 15 års ålder, och har använt den erfarenheetn till att skapa sitt eget klädmärke "Anine Bing”, ett märke som är speciellt designat till modellen, stadtjejen och den moderna kvinnans livsstil. Anine Bing lanserade sin första kollektion under namnet Anine Bing. Kollektionerna fick fantastisk mottagnde och blev snabbt ett känt och trendigt märke, som har fått stor uppmärksamhet i media, både i Sverige, Danmark och i USA.

Styles från Anine Bing

Anine Bing har designat en lång rad must-haves, som är perfekta till mera formella tillställningar, på samma gång som de är praktiska till vardagsbruk. Anine Bings kollektioner kan vid första ögonkast verka minimalistiska och enkla, men tittar man närmare på det upptäcker man en mängd genomtänkta detaljer och tryck. Anine Bing är ett av Tiffanys nyaste och redan mycket populära varumärken. Och med goda skäl. Tiffany har skapat en pop-upp butik i övervåningen, med plagg från Anine Bing, där vi är säkra på att du kommer att hitta massor som säkert kommer väcka ditt intresse.
Om du vill uppleva Anine Bings läckra kollektioner i verkligheten, ska du vara hjärtligt välkommen att besöka oss i vår butik. Här finns också ett noga utvalt sortiment med andra läckra varumärken som vi säljer.

Use This section for facebook icon etc