Hårsmycken

25 Produkter fundet

per sida
Sätt stigande sortering

25 Produkter fundet

per sida
Sätt stigande sortering

Hårsmycken för kvinnor på Tiffany

För nästan alla flickor och kvinnor är håret en mycket viiktig sak. Det ska se bra ut och vara rakt, oavsett om det är kort eller långt, lockigt eller rakt. Hos Tiffany har vi ett stort urval med olika smycken, oavsett hur du brukar lägga håret.

Hårsnoddar har alltid varit en trend och särskilt under senaste tiden, där du kan kombinera det praktiska med en hårsnodd med en elegant design och därmed göra den elastiska delen av din outfit. Dessutom kan snodden användas för att lägga till en personlig stil och uttryck genom frisyren, vilket är till glädje för många moderna flickor och kvinnor.

Det senaste inom hårmodet är de fina Little Orlga pärl-hårklämmorna. De fina spännen som enkelt kan kombineras eller sitta i håret ensam för ett elegant utseende. Spännen kan verkligen få din outfit att se mera feminin och uppklädd ut.

Fälj vår Instagram

@tiffanydenmark
Instagram Image

2391 2486

GANNI GIVEAWAY???????? VIND ET PAR VALGFRIE GANNI STØVLER! Alt du skal gøre for at deltage er: Følg @tiffanydenmark Like billedet og skriv en kommentar med hvem der ville elske også at deltage i konkurrencen Vinderen findes herpå denne profil allerede

Instagram Image

1080 13

De lækre chunky GANNI støvler i skind ???? Tap for link! #GANNIGirls

Instagram Image

571 2

De smukkeste styles fra GANNI er landet i dag???? #GANNIGirls

Instagram Image

341 3

I er vilde med den lækre “Brandy Jumper” fra Rotate???? Mange af Jer spørger til vejledning af størrelse i privat besked. Jeg har her en str. 36 på og jeg er normalt en str. 38???? Den er ret oversized! Strikken hverken kradser eller fælder???????? Tap på

Use This section for facebook icon etc