Personuppgiftery

NYHETSBREV

När du registrerar dig för att få nyhetsbrev från Tiffany.se (nedan kallad Tiffany), ger du tillåtelse till att Tiffany får skicka e-mails till dig.

När du uppger din e-mail adress, accepterar du att ta emot:

  • E-mails med nyheter, erbjudanden, kampanjer, tävlingar, inbjudningar och rabattkoder.
  • E-mail, skräddarsydda till dig, som t.ex. födelsedagshälsningar, påminnelser om en oavslutad inköpskorg, personliga rabatter och rekommendationer.

 

Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrev och rabatter från Tiffany. Du kan enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken för avregistrering som finns längst ner på alla e-mails som kommer från Tiffany, eller genom att skriva direkt till Tiffany på info@tiffany.dk.

 

Persondatauppgifter

I samband med att du registrerar dig för att få vårt nyhetsbrev lämnar du ut olika personuppgifter till Tiffany. Tiffany använder de uppgifterna aktivt till att skicka dig relevant och målriktad information.

Här nedanför kan du se några exempel på, vad de uppgifterna används till:

  • Postnummer används för att geografiskt dela in våra nyhetsbrev – samtidigt används det för att skicka ut inbjudningar till arrangemang i vår fysiska butiker i närheten av dig.*
  • Köphistoriken används för att kunna informera dig om nya varor och målrikta Tiffanys annoncering på Facebook, Instagram och Google.*

* Förutsatt att du prenumerar på vårt nyhetsbrev

Tiffany sparar de uppgifter som du lämnar när du registrerar dig, uppdaterar din profil och registrerar dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev. Samtidigt registrerar Tiffany uppgifter omkring dina köp på sidan. Tiffany använder dessa uppgifter för att kunna målrikta de information som Tiffany skickar ut till dig. Uppgifterna används endast till marknadsföring och ges aldrig vidare till 3e part utan ditt godkännande.

Du kan när som helst be om att få tillgång till dina personliga uppgifter som Tiffany har registrerat om dig, och be att få dem raderade eller korrigerade. Personliga uppgifter som samlas in från dig används endast till det som de samlats in för. Tiffany samlar endast in uppgifter om dig och dina köp på vår sida för eget ändamål via 3e parts verktyg.

Villkoren täcker Tiffanys webbsida, säljkanaler och Benefit Club. Tiffany är skyldiga att skydda dina personuppgifter online omkring lagen om persondata. Det kan komma ändringar i Tiffanys köpvillkor utan att det krävs ytterligare samtycke från din sida – du bedes därför regelbundet kontrollera innehållet i våra köpvillkor för handel på vår sida.