Viskos

42 Produkter fundet

per page
  1. 1
  2. 2

Tiffany viskos styles

Tiffany är vårt eget klädmärke – och vi är stolta över att designa de finaste varor baserat på tidens trender. Vi värdesätter kvaliteten på våra design högt, och har därför valt att få producerat största delen av våra kläder i Italien. Våra egna designs är inspirerade av dagens tendenser i modevärlden samt användningen av läckra material.

Våra klänningar och blusar, gjorda i viskos, är lätta och sköna samt alla till överkomliga priser. Viskos produkterna kan användas året runt och är passande till många olika tillfällen. Om klänningarna ska dressas ner, tillsätt ett par häftiga jeans eller byxor. Är det kallt, ta på en läcker stickad jumper över. Ska du till en födelsedag eller en tur ute i stan, ta på ett fint smycke och en häftig väska.

Nya kollektioner 

Vi uppdaterar hela tiden vårt urval med de senaste kollektionerna från Tiffany. Följ med här på hemsidan, på våra olika sociala media eller besök en av våra fysiska butiker, om du letar efter modekläder till överkomliga priser.

Tiffany rekommenderar

Om du är lägre rekommenderar vi våra 16539, där man fortfarande kan se lite ben. Om du är högre rekommenderar vi absolut våra 181019, som är våra längre klänningar, som faller vackert och ger en feminin look.