Núnoo

1 Item(s)

per page

1 Item(s)

per page

Nùnoo

När du väljer en väska från Nùnoo, får du en väska som håller genom hela livet. Väskorna är tillverkade i äkta läder eller skinn, vilket bidrager till att ge väskorna stor hållbarhet samtidigt med att det ger ett rustikt utseende.

Markera det feminina med det råa

Väskor från Nùnoo får ett edgy look på grund av de markerade blixtlåsen. Den egenskapen använda för att markera det råa materialet, som väskor från Nùnoo har, eftersom de är gjorda i äkta läder eller råskinn. Väskor från Nùnoo är perfekt till kvinnor som inte är rädda för att visa fram deras feminina sidor genom att välja råa produkter. Väskorna skapar kontrast mellan det råa och det feminina, och är därför en perfekt accessoar till t.ex. en klänning.
Om du vill ha en läcker designväska, kan du utan problem välja Nùnoo. Det handlar helt enkelt om en väska där man kan märka kvaliteten varje gång man tar väskan i handen.
Alla fack i väskorna gör att de också är mycket praktiska till vardagen, eftersom du inte behöver oroa dig för att tappa bort saker.

Skötsel av råskinnsväskor från Nùnoo

Om du vill ta hand om din Nùnoo råskinnsväska på ett bra sätt, kan du med fördel impregnera den före användning. Det gör den vatten- och fettavvisande, vilket skyddar den mot smuts. Det är en mycket bra idé om du tänker att du ska använda väskan till v ardagen.
Tänk på att du aldrig får använda läderfett eller läderbalsam på en råskinnsväska. Om du använder det kommer väskan att bli slät och förstöra råskinnets kvalitet.

Skötsel av väskor i tvättad skinn från Nùnoo

Flera av Núnoos populäraste väskor är tillverkade i tvättad kalvskinn, vilket ger väskorna ett lite lockigt utseende. Det kan också leda till att väskornas spänne ändrar färg efter tiden på grund av tvättningen.
Om du vill ta hand om en Núnoo väska i tvättad skinn, bör du starta med att impregnera den innan du börjar använda den. Det är speciellt viktigt som väskan ska utsättas för vind och väder i vardagen.
När du köper en skinnväska är det också viktigt att tänka på, att det är en levande produkt som du har. Därför är det viktigt att regelbundet mätta och sköta om skinnet, så det inte torkar ut.

Se vårt stora urval med väskor från Nùnoo hos oss här på sidan eller i vår butik i Aalborg.