Noella

115 Produkter fundet

per page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

115 Produkter fundet

per page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Noella

Noella är ett danskt modemärke som har huvudkontor i norra Jylland, nära Aalborg, och ägs av ett dynamiskt team med olika bakgrunder och erfarenhet inom klädesindustrin. Noella designar en mängd läckra och inspirerande styles, bland annat fina sommerklänningar, skjortor, maxikjolar och mycket annat. Titta runt i vårt urval med Noella.

Mission & vision

Noellas vision är att leverera bra kvalitet till en förnuftig prisnivå och hjälpa den moderna och stilorienterade tjejen till en snygg, personlig stil. Deras mission är dessutom att uppfylla alla de senaste trenderna med fast fashio, som alltid är up to date med tidens senaste mode och trender. Vi tycker mycket om märket och är glada över att ha det med i vårt noga urvalda mix med brands.

Noella design

Noellas kläddesign är inspirerad av den skandinaviska minimalism, men är inte något som begränsar sig och låter sig därför inspireras av kläder och mode från hela världen. Deras design är anpassad efter de senaste trenderna på marknaden och de håller sig därför i konstans utveckling inom kläddesign. Noella är ett dynamiskt märke, och ger hela tiden marknaden nya och eleganta styles.