Meotine

12 Item(s)

per page

12 Item(s)

per page

Historien bakom Meotine

Meotine är modemärket som står bakom en karaktäristisk läder- och pälsserie. Märket skapades av två syskon, Mathilde och Mikkel Randrup, som grundade modemärket 2014 med en ambition om att utmana de befintliga päls- och läderprodukterna i Europa.
Lanseringen av Meotine blev starten på ett äventyr för Mathilde och Mikkel. Kollektionerna från Meotine har rötterna djupt förankrat i klassiska och traditionella kvinnokläder, men det som ger deras design kant är att deras kollektioner alltid avspeglar en villighet till att våga ta chanser.

Tanken bekom designet

Tanken är att stödja skönheten genom att skapa enkla- och diskreta mönster. Designduon fokuserar på de rena linjerna och förankrar med det fokus klassiska läder- och pälsvaror till dagens historia. Mathilde och Mikkel inspireras av människor som de möter, mediapersonligheter, bloggar, natur och musik samt det som ger minimalistisk design uttrycket av att ha en ”gammal själ”. Deras blick för viktiga detaljer samt läckra och bra kvaliteter skapar en kända av en stark och ansvarsfull kollektion. Deras mission är att kunna skapa päls- och lädervaror i modern stil, som uppfyller behovet hos deras individualistiska och entusiastiska kunder.

Meotine levererar läckra kvalitetsjackor till den moderiktiga kvinnan – titta runt bland de härliga MEOTINE pälsjackorna här.