Kappa

1 Item(s)

per page

1 Item(s)

per page

Kappa till kvinnor online

Hos Tiffany har vi ett stort urval av Kappa. Kappa är ett italienskt modemärke, som grundades redan 1916, och därför har Kappa en lång historia bakom sig. Ursprungligen skapades Kappa för att ge kläder i hög kvalitet till idrottsvärlden, men i moderna tider har Kappa blivit ett respekterat modemärke, som bara finns i noga utvalda butiker. Vi har ett stort urval med Kappa track pants, snap pants, hoodies m.m.

Brandet har brutit ut från sin identitet som idrottsbrand. Deras produkter används normalt i vardagen. Med Kappa får du kvalitet som märks. Deras designteam har stor kunskap om hållbarhet och flexibilitet, vilket gör de till ett av de populäraste brands bland några av världens bästa idrottare. Kappa har en avslappnad inställning till design, med ger full fart med exklusiva färger och trender.

Track pants och hoodies

Det är tydligt vilka styles som är viktiga för Kappa. Deras track pants, även kallade snap pants, är och förblir den största hitten på topplistan över de populäraste styles från Kappa. Dessutom ser vi en mängd hoodies från Kappa - både med och utan logo - som också är en succé bland tjejer och kvinnor. Just därför har vi naturligtvis ett stort lager med både track pants och hoodies. Vi uppdaterar hela tiden vårt urval, så att vi kan erbjuda dig det allra senaste modet.