Joshua Sanders

1 Item(s)

per page

1 Item(s)

per page

Stort urval med sneakers

Om du letar efter ett stort urval med sneakers från Joshua Sanders, så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort urval med sneakers och skor från bland annat Joshua Sanders. Joshua Sanders är i sitt design inspirerad av basketball, street style och popkultur i New York. Direktören för Joshua Sanders har tidigare arbetar som trend hunter i Paris, innan hon lanserade kultmärket 2012. Idag tar Joshua Sanders utgångspunkt med bas i New York, och får alla deras sneakers och skor handgjorda på bästa sätt i Italien.

Joshua Sanders är nu ett high end brand med stor global succé. Vi ser bara Joshua Sanders hos få och noga utvalda butiker, vilket skapar en bra image. Den tankegången tycker vi mycket om hos Tiffany, eftersom vi också bara handplockar noga utvalda brands till våra butiker och webbshop.

Joshua Sanders' identitet

Joshua Sanders' kollektioner med cool design på sneakers och skor sätter en unik stil på din outfik, som utan tvekan kommer att skapa uppmärksamhet i gatubilden. Hos Tiffany kan vi garantera kvaliteten och vi garanterar att du sällan har prövat en sko som är så skön. Därmed får du både design, kvalitet och komfort i toppklass, när du köper ett par sneakers från Joshua Sanders här hos Tiffany.