Hvisk

1 Item(s)

per page

Hvisk

I en värld full med val gör Hvisk sitt bästa för att utmärka sig. Hvisk blandar skandinavisk cool stil med omvärldens street fashion. Hvisk gör accessoarer som piffar upp varje outfit, och som får DIG att sticka ut från mängden. Hvisk vänder sig till trendiga flickor och kvinnor, som med trendiga färger och mönster, nya shapes och unika material, vill skapa sin egen unika stil. Hvisk fokuserar på att hålla sig på beatet via sociala medier, happenings ute i gatubilden och speciellt utvalda design-collabs med tiden coolaste påverkare. Hitta din favorit och börja dela din historia och personlighet med omvärlden!

Tidens populäraste väskor

Hvisks färgstarka väskor har hela hösten dominerat modebilden, och det är inte utan anledning. Väskorna är budgetvänliga och supercoola! Väskorna är rymliga i storlek, och kan innehålla alla de viktigaste sakerna som du ska ha med dig! Perfekt till både vardagen samt till mera festliga tillfällen.

Hvisk väskor hos Tiffany

Börja redan i dag att kombinera och blanda olika outfits med din nya Hvisk väska. Möjligheterna är många! Använd väskorna som ett friskt piff till din garderob och imponera dina vänner med din utmärkta stil. Om du har frågor till din beställning eller något annat, är du alltid välkommen att kontakta oss på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38.