Gratis frakt över 1.000 SEK / Fysiska butiker / Snabb leverans 1-3 dagar
Cart 0,00 SEK

You have no items in your shopping cart.

Return to Previous Page

Holzweiler

Set Descending Direction

Grid List

Per sida
Set Descending Direction

Grid List

Per sida

Holzweiler

Det här unika och exklusiva brand har rötterna i Norge, och är ett brand som fokuserar på att skapa konstnärliga utsmyckningar och kläder i högsta kvalitet. Holzweiler får inspiration från hela världen från olika samtida konstnärer och inarbetar det direkt i deras egna klädkollektioner, som märks via ett nordiskt minimalistiskt design. Brandet startade 2012 med att lansera deras första kollektion med lyxiga halsdukar, vilket snabbt gjorde intryck och fångade uppmärksamheten hos den kvalitetsmedvetna konsumenten. Unika och exklusiva halsdukar är något som Holzweiler fortfarande är välkända för, samtidigt som de två år senare lanserade deras egen kompletta klädkollektion.

Fokus på kvalitet

Ända från starten 2012 har Holzweiler alltid fokuserat på att tillverka kläder i allra högsta kvalitet. De började med att bara använda de allra bästa material, som ull, cashmere samt silke och det har resulterat i succé. Det ger kvalitetskläder och halsdukar som både håller och har ett exklusivt uttryck.

Design

Holzweiler är ett norskt modeföretag som är ledande med att skapa nytt nordiskt mode. Brandet hämtar inspiration från hela världen och samlar det i nordisk minimalistisk design. Deras kläder och halsdukar är välkända för både deras enkla linjer, snygga detaljer och fokuserar på att deras mönster ska vara både konstnärliga och nyskapande.