Glerups

2 Item(s)

per page

2 Item(s)

per page

Glerups ulltofflor

Glerups är ett danskt företag som, sedan 1993, har gjort massor med härliga filtskor, alla i 100% ren naturlig ull, och håller dina fötter varma under de kalla vintermånaderna. När de kalla månaderna kommer, och det regnar utanför, finns det inget bätrte än att mysa inomhus. Med ett par nya tofflor från Glerups är du säker på att hålla värmen för fötterna.

Glerups filtskor finns i många olika modeller och färger, så det finns säkert en modell till dig. Vi har handplockat några av våra favoriter till dig och har fått hem dem i en kort utgåva samt med högre skafthöjd för extra värme runt anklarna.

Helt naturliga tofflor

Skon är tillverkad i 100% ren ull. Vid produktionen tvättas ullen i mjukt vatten och kardas sedan. Kartfloraen bearbetas till strumpor, som sedan tovas med hjälp av ånga. Till sist limmas och sys sulorna på tofflorna. Det är en helt unik sammansättnign och behandlignen av ullen innebär att tofflorna är varma och sköna, även om du använder dem barfota. Ullen gör att huden kan anda och kan absorbera upp till 35% fukt, och därför känns skorna alltid torra och varma.

Köp Glerups hos Tiffany

Hos Tiffany är vi stolta över att kunna sälja Glerups tofflor, och hjälpa till med att ge dig och dina fötter en bra start på de kalla månaderna. Tofflorna är helt fantastiska att gå i och härligt varma. När du väl har köpt ett par, kommer du att vilja bära dem i mycket lång tid. Skornas smarta design och komfort gör också att du kan bära dem till att mysa hemma och samtidigt vara smart klädd. Du gör dina fötter en tjänst genom att köpa ett par Glerups filtskor. Köp dem på vår webbshop eller i vår butik.