Ganni

234 Produkter fundet

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

234 Produkter fundet

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

Köp Ganni hos Tiffany Aalborg och Hjørring

Ganni är ett av de snabbast växande danska modemärken, som har tagit Danmark samt andra länder på rekordtid med deras enkla kollektioner, som passar till både vardag och fest. Ganni riktar sig till den stilfulla kvinnan som vill uttrycka sin personlighet genom en chick, skandinavisk stil. De skandinaviska rötterna har inte begränsat varumärket till en minimalistisk stil. Ganni är därför perfekt till modiga kvinnor, som vill ha en stil med kant och personlighet.

Gannis kollektioner

Gannis kollektioner består av klänningar, jackor, blusar, byxor, skor och mycket mera till kvinnor som vill framhäva deras kvinnlighet på en rå och sofistikerat sätt. Gannis kollektioner är feminina med allt från cashmere cardigans till lätta omlott-kjolar, från mönstrade skjortor till färgrika mohair stickade tröjor samt en mängd basic t-shirts och toppar. Kollektionerna är en reflektion av de globala tendenser på sitt egna estetiska sätt. En förtolkning av det bästa från det förflutna och nutiden, med design och kvalitet i fokus. Alla Gannis kollektioner är med en sko-kollektion, som är pricken över i-et i kollektionerna så i den moderna kvinnans klädnad.

Ganni och miljön

Ganni vill förändra modebranschen och försöker föra den i en mera miljömedveten riktning. Det innebär att kläder från Ganni tillverkas på ett hållbart sätt och med respekt för varumärkets sociala ansvar. Gannis miljömedvetna tillgång märks också i kvaliteten på deras kläder. Målet för Ganni är att skapa kläder som håller länge, och kan bäras säsong efter säsong. Därför har alla klänningar, byxor och blusar från Ganni en tvättanvisning som rekommenderar att kläderna tvättas på ett skonsamt sätt. Det är både bra för miljön och för kläderna.

Klänningar från Ganni

Ganni har designat en lång rad klänningar, som är perfekta till mera formella tillställningar, samtidigt som de är användbara till vardagsbruk. Gannis stil kan, vid första ögonkastet, verka minimalistiskt och enkelt, men ser man närmare på klänningarna upptäcker man att klänningarna har en mängd detaljer. Detaljerna är designade för att framhäva klänningens exklusiva design. Klänningarnas enkla design suppleras ofta av vackra mönster, som är unika för varumärket och ger klänningarna personlighet. Ganni är ett av butikens största och populäraste varumärken. Och med godt skäl. Tiffany har skapat en pop-upp shop som endast består av Ganni, där vi är säkra på att du hittar massor som säkert väcker ditt intresse.
Om du vill uppleva Gannis läckra kollektioner i verkligheten, är du välkommen att besöka oss i butiken. Här hittar du ett noga utvalt sortiment med andra läckra varumärken som vi säljer.

Fälj vår Instagram

@tiffanydenmark
Instagram Image

2391 2486

GANNI GIVEAWAY???????? VIND ET PAR VALGFRIE GANNI STØVLER! Alt du skal gøre for at deltage er: Følg @tiffanydenmark Like billedet og skriv en kommentar med hvem der ville elske også at deltage i konkurrencen Vinderen findes herpå denne profil allerede

Instagram Image

1080 13

De lækre chunky GANNI støvler i skind ???? Tap for link! #GANNIGirls

Instagram Image

571 2

De smukkeste styles fra GANNI er landet i dag???? #GANNIGirls

Instagram Image

341 3

I er vilde med den lækre “Brandy Jumper” fra Rotate???? Mange af Jer spørger til vejledning af størrelse i privat besked. Jeg har her en str. 36 på og jeg er normalt en str. 38???? Den er ret oversized! Strikken hverken kradser eller fælder???????? Tap på

Use This section for facebook icon etc