Gratis frakt över 1.500 SEK - Snabb leverans 1-3 dagar 

Select Currency
Select Language
Cart 0,00 SEK

You have no items in your shopping cart.

Return to Previous Page

Ganni

Set Descending Direction

Grid List

Sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Per sida
Set Descending Direction

Grid List

Sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Per sida

Ganni

Ganni är ett av de snabbast växande danska modemärken. Deras stil är enkel och syftet är att vara både opretentiöst och tillgängligt. Därför kan du hitta kläder som passar till alla tillfällen.

Ganni inriktar sig på den stilfulla kvinnan som gärna vill uttrycka sin personlighet genom en chic, skandinavisk stil. De skandinaviska rötterna har dock inte begränsat brandet till minimalism. Därmed är Ganni ett perfekt val till Sveriges modiga kvinnor, som gärna vill ha ett brand där kläderna har personlighet.
Ganni tillverkar klänningar, jackor, skjortor, byxor och skor till kvinnor som vill framhäva deras kvinnlighet på ett rått och sofistikerat sätt. Gannis kollektioner är feminina med allt från cashmere cardigans till tyllkjolar, från enkla poplingskjortor till glittrande, sexiga fastklänningar, från strama blyertskjolar till en mängd olika basic t-shirts och toppar. Allting med fina detaljer.

Kollektionerna är en spegelbild av de globala tendenserna – på sitt eget estetiska sätt. En tolkning av det bästa från det förflutna och nutiden. Design och kvalitet ligger i fokus och allt hålls på en hög och kompromilös nivå. Alla Gannis kollektioner åtföljs av en sko-kollektion, som blir pricken över i-et i kollektionerna – precis som i den moderna kvinnans klädsel.

Ganni och miljön

Ganni vill gärna hjälpa till med att förändra den danska modebranschen, och försöker prägla den med en miljömedveten inställning till kläder. Det betyder att alla kläder från Ganni produceras på ett medvetet sätt och med respekt för brandets sociala ansvar.

Gannis miljömedvetna tillgång märks i kvaliteten på deras kläder. Målet för Ganni är att skapa kläder som håller länge och kan användas igen och igen. Av samma orsak har alla klänningar, byxor och skjortan från Ganni en tvättanvisning som rekommenderar det allra skonsammaste sättet av tvätta kläderna på. Det är både bra för miljön och också bra för kläderna.

Klänningar från Ganni

Ganni har designat en serie perfekta date-night klänningar, som också kan bäras till andra formella tillfällen eller till vardagsbruk. Det kan vara svårt att definiera stilen på Ganni klänningarna. Stilen kan verka enkel, men när man tittar närmare på klänningarna kommer man att upptäcka att klänningarna har en överraskande stor mängd detaljer. Detaljerna är utformade för att betona klänningens exklusiva design. Klänningarnas enkla design kompletteras ofta av vackra mönster, som är unika för brandet och ger personlighet till klänningarna.

Ganni i butiken
Ganni är ett av butikens största, bästa och populäraste märken. På bottenvåningen har Tiffany en pop-upp butik bara med Ganni.
Om du vill uppleva Gannis läckra kollektioner i verkligheten, är du alltid välkommen att göra ett besök i vår butik. Vi kommer att älska att visa fram den allra vackraste klänningen till dig.
Få rabattkupong
på 10% rabatt
Newsletter Gift Card
Kolla evt ditt spamfilter - der kan din kod ligga ;-)
på 10% till ditt första köp.

Trevlig shopping! Heart
*Koden kan inte användas på varor med rabatt
Få rabattkupong på - 10%