Ella & il

11 Produkter fundet

per sida
Sätt stigande sortering
 1. 50%
 2. 50%
 3. 50%
 4. 50%
 5. 50%
 6. 50%
 7. 50%
 8. 50%
 9. 50%
 10. 50%
 11. 50%

11 Produkter fundet

per sida
Sätt stigande sortering

Ella & Il hos Tiffany

Ella & il är ett norsktbaserat företag, grundat med en önskan om att tillverka de ultimata plaggen för den trendiga vardagliga looken. Grundarna bakom ella & il har länge känt att det fanns ett hål i marknaden och ett starkt behov av tidlösa baskläder för kvinnor. Samlingen erbjuder de bästa basics, inklusive kläder och plagg i hög kvalitet med den perfekta passformen. Målet är att alla personer ska kunna hitta sina favorit basics i samlingen.

Stickat från Ella & il

Ella & il har designat en lång rad stickade modeller, som är perfekta till fina tillställningar samtidigt som de är praktiska vardagskläder. Ella & ils stil kan, vid första ögonkastet, förefalla minimalistiskt och enkelt, men ser man närmare på de stickade modellerna, upptäcker man en värld med detaljer. Detaljerna är designat för att framhäva de stickade modellernas exklusiva design. Tiffany har i övervåningen en popu-upp butik med Ella & il, där du säkert kan hitta massor som kommer att väcka ditt intresse.
Om du vill uppleva Ella & ils läckra kollektioner i verkligheten, ska du vara välkommen att besöka vår butik. Här hittar du också ett noga utvalt sortiment med de andra läckra varumärken som vi säljer.

Fälj vår Instagram

@tiffanydenmark
Use This section for facebook icon etc