Gratis frakt över 1.000 SEK / Fysiska butiker / Snabb leverans 1-3 dagar
Cart 0,00 SEK

You have no items in your shopping cart.

Return to Previous Page

Daniel Silfen

There are no products matching the selection.

Daniel Silfens filosofi och historia

Daniel Silfen är ett danskt väsk- och accessoarmärke, som etablerades i starten av 2013. Det stora urvalet från Daniel Silfen innehåller mycket, allt från plånböcker till crossover väskor och axelväskor. Gemensamt för alla produkterna är hög kvalitet och tidlöst design. Ägarna bakom Daniel Silfen har en filosofi om att brandet ska representera hög kvalitet, bra hantverk och stilfull design till bra priser – det kan vi här hos Tiffany garantera.

Daniel Silfen har en lång bakgrund i och med att märkerna Nunoo och ADAX kommer från samma familj. Hos Tiffany säljer vi också Nunoo, som snabbt blivit en stor succé. Det råder ingen tvekan om att både Nunoo och Daniel Silfen finns på topplistan över de häftigaste väskmärken just nu. Därför kan du alltid hitta ett uppdaterat urval från båda märken på Tiffany.se och i våra fysiska butiker. Se runt i vårt urval och hitta precis den väska som passar till din samling.

Väskor

Hos Tiffany hittar du ett stort urval från Daniel Silfen med extra fokus på väskor i äkta råskinn och äkta läder. Vi handplockar våra favoriter från Daniel Silfens kollektioner, så att vi konstant har ett presentabelt urval i butikerna och på Tiffany.se. Därför kan du alltid hitta de senaste nyheterna från Daniel Silfen hos Tiffany. Väskorna från Daniel Silfen finns i en mängd vackra färger – vi har allt från svart till rost eller grått. Därför kan du alltid hitta en väska till alla smaker.