Cala Jade

1 Item(s)

per page

Handgjorda skärp och väskor

Cala Jade är ett norskt kvalitetsmärke, som designar och tillverkar handgjorda väskor och accessoarer, som till exempel skärp. Ett märke som alltid letar efter något speciellt, och därför märks det i deras design. En kombination av en cool och feminin look är grunden hos Cala Jade. Hos Tiffany har vi ett stort urval av Cala Jade väskor och skärp, och vi uppdaterar hela tiden vårt urval med de senaste nyheterna från märket. På det sättet är vi säkra på att vi alltid har något spännande att erbjuda till dig.

Cala Jades tidlösa design är inspirerad av den skandinaviska minimalism, arkitektur och konst. Dessutom är Cala Jade noggranna med vilka återförsäljare som de väljer ut, och därför är vi mycket stolta över att kunna sälja märket hos Tiffany. Vi handplockar våra favoriter från deras kollektioner och erbjuder därmed våra kunder möjligheten att pryda deras samling av väskor och accessoarer genom att köpa Cala Jade på Tiffany.se eller i våra fysiska specialbutiker.

CALAJADE och hög kvalitet

Cala Jade har en stor passion för detaljer och materialval. Om du köper ett skärp eller en väska från Cala Jade, kan du vara säker på att deras handgjorda läder kvaliteter är av allra högsta kvalitet. Hos Tiffany är det en självklarhet att vi ska kunna garantera att de märken som vi säljer både är stil- och kvalitetsduktiga och därför är vi glada för att sälja Cala Jade. Om du vill uppleva de fina produkterna från Cala Jade i verkligheten, föreslår vi att du kommer till våra fysiska specialbutiker – men tänk på att vi har ångerrätt online på Tiffany.se. Vi hoppas att du hittar något som passar i din smak – vi gör alltid vårt bästa för att hitta något till allas smaker.