BRGN

2 Item(s)

per page

Om BRGN

BRGN är ett Norsk varumärke, som grundades 2015 av Karine Lunde & Ros-Mari Gaundal med den utgångspunkten att det är ett tillräckligt starkt varumärke till alla europeiska väder. Varumärket startade när de två tjejerna insåg att det var svårt att hitta en fin och stilren rock, som också var vattentät och passar till det ofta växlande europeiska vädret.
Med Karine som designer och Ros-Mari som business manager tog de saken i egna händer och bildade BRGN. Som designer och med sin erfarenhet ville Karine att hennes design skulle vara en kombination av det praktiska från sportsvärlden och det etiska från modebranschen. Resultatet blev en kollektion med moderiktigt fina ytterkläder.
Karines och Ros-Maris motto för varumärket är Don’t Mind The Occasional Shower. Så om du letar efter en rock som är både moderätt, stilren och praktisk är det BRGN du ska gå efter. Det är fina jackor i stilrena färger, som också har ett praktiskt edge, vilket vi hos Tiffany menar är en helt perfekt kombination.

Du kan shoppa BRGN exklusivt hos Tiffany.

Hos Tiffany sätter vi en ära i hela tiden att följa nya trender och tendenser, och därför passar ett brand som BRGN fint in hos oss, när det är vår high-end fashion uttryck.