Birkenstock

There are no products matching the selection.

Birkenstock

Birkenstock är ett nästan 250 år gammalt tyskt företag med en lång historia med att producera skodon med stor bekvämlighet för foten och i en otroligt hög kvalitet. Birkenstocks produkter säljs i 90 olika länder över hela världen och är ett av de allra mest välkända tyska brands i världen.

Birkenstock tänker på dina fötter

Birkenstock sandaler skyddar om dina fötters hälsa och välbefinnande. Dessutom är deras vision att producera de skönaste skodon utan att gå på kompromi med kvaliteten. Det har skapat ett sandaldesign som kan bäras både hemma och på jobbet. Birkenstock vill att deras sandaler ska främja hälsosamma fötter samt därmed det övergripande hälsotillståndet hos användaren.

Hög kvalitet och stor komfort

Sedan 1774 har Birkenstock arbetat på förhöja komforten av att gå runt i Birkenstock sandaler, samt att de också arbetar med den allra bästa kvaliteten. Med sandaler från Birkenstock är trötta och ömma fötter förbi.
Dina fötter är den delen på din kropp som varje dag utsätts för den allra största belastnignen. Därför är det så viktigt att ha rätt skodon, och du kan med säkerhet välja ett par Birkenstocks. Deras ergonomiska sandaler kan bäras hela dagen lång, eftersom de formar sig perfekt omkring dina fötter och samtidigt ger stor rörlighet till tårna. Det innebär att du är fri att kunna röra dina tår hela dagen, i motsats till många andra stängda skor. Den speciella korksulan ger en riktigt bra och bekväm stötdämpning, vilket är fantastiskt för personer som går och står mycket under dagen.

Läcker design får nytändning

De senaste åren har Birkenstock sandaler blivit otroligt populära igen. Birkenstock sandalen har blivit skodon till den modemedvetna personen, och den tidlösa design och valet av naturliga material passar väl in i trenden med hållbarhet och vad det innebär att vara en medveten konsument.

Med sandaler från Birkenstock kan du bli klar till sommaren och visa fram dina fötter på ett både läckert, moderiktigt och behagligt sätt. Köp dem här hos Tiffany.se