American Vintage

3 Item(s)

per page

American Vintage

American Vintage är faktiskt inte ett amerikanskt märke, även om man lätt kan tro det. Det är ett franskt märke med bas i Södra Frankrike och med produktion i Europa. Första kollektionen presenterades i februari 2005, och sedan dess har de mjuka och bekväma basiskläderna haft härliga dagar. American Vintage är en perfekt kombination av kvalitet och stil med en vintage "feeling", inspirerad av den amerikanska trenden. Designen är enkel, feminin och mjuk, skapad med tanke på lyx, bekvämlighet och funktionalitet. Kläderna används oftast lager på lager, beroende på väder, humör och personlig stil. Färgerna och kvaliteten är noga utvald av designer, vars mission är att skapa en kollektion som alla kan ta del av och som tycker är sköna kläder. Men som också är en komplimang till kvinnans figur och ger henne friheten att kunna uttrycka sig själv både aktivt och kreativt.

Den amerikanska inspirationen

American Vintage grundades 2005 med en innovativ tanke om att återfinna den traditionella basis T-shirt. Det har inneburit att den välkända amerikanska stilen har fått en nytolkning av Michaël Azoulay från Marseille, som kombinerade sina franska grötter med en passion för USA.
USA har en fascinerande stil, som kombinerar brist på måttlighet med tron att allt är möjligt. Det är inspirationsrötterna för American Vintage, som har kombinerat de stildragen med deras egna visioner, med en grund i ett önskemål om enkelhet och autentisk design.
Michaël Azoulay blandade den amerikanska positivitet och energi med sin egen bakgrund bland fransk tradition och elegans. Tillsammans skapades märket American Vintage, där baskläder är i fokus och plötsligt kan vara ikoniska kläder.

Basplagg för varje fashionista

American Vintage fokuserar på färger och material i bästa kvalitet samt minimalistisk styling. Det har gjort märket till ett must-have för alla fashionistar, som tänker på deras bas-garderob.
Med American Vintage får du en garderob som blandar det sportiga, sofistikerade och avkopplande Så du får en flersidig tillgång till mode, som passar alla olika personlighetstyper.
Leta genom vårt stora urval med kläder från American Vintage och få inspiration till din nya basis-garderob i de häftigaste styles.