Gratis frakt över 1.500 SEK - Snabb leverans 1-3 dagar 

Select Currency
Select Language
Cart 0,00 SEK

You have no items in your shopping cart.

Return to Previous Page

2ndone

Set Descending Direction

Grid List

Per sida
Set Descending Direction

Grid List

Per sida

2nd One

2nd One introducerades för modebranschen 2013 och har upplevt en växande popularitet.
Deras grundläggande filosofi är att göra tidlöst klädesplagg, som är både modernt och konstnärligt. Kläderna ska framför allt vända sig till den modiga tjejen som inte är rädd för att utforska nya looks. Brandets design kommer från Köpenhamn, där ett dynamiskt team med designer arbetar tillsammans för att varje år skapa fyra fantastiska kollektioner. Målet med kollektionerna är att de ska vara tillgängliga för alla intresserade.

Byxor från 2nd One

2nd One skiljer sig från många andra modebrands genom att de speciellt fokuserar sig på modebyxor. Därmed bidrar brandet med kläder som är essentiellt för varje välbalancerad garderob. Byxor från 2nd One utmärker sig speciellt genom deras individuella och unika stil, som fortfarande lägger märke till de senaste trenderna ute på marknaden. Med andra ord får du ett par byxor som är helt unika, men som fortfarande är i linje med de aktuella tendenserna.

Tycker du om brandet?

Om du tycker om 2nd One har vi här samlat ett urval av våra favoriter från deras kollektioner. Vi har valt ut byxorna speciellt efter våra egna mål om att erbjuda modekläder som kombinerar vardagen med de senaste trenderna.
Få rabattkupong
på 10% rabatt
Newsletter Gift Card
Kolla evt ditt spamfilter - der kan din kod ligga ;-)
på 10% till ditt första köp.

Trevlig shopping! Heart
*Koden kan inte användas på varor med rabatt
Få rabattkupong på - 10%