2ndone

1 Item(s)

per page

2nd One

2nd One introducerades i modebranschen 2013 och har sedan dess fått en stigande popularitet på den danska marknaden men även på flera utländska marknader. 2nd One kommer från samma modehus som bl.a. FIVEUNITS, som också är en stor spelare på den internationella byxmarknaden.
Deras grundfilosofi är att tillverka tidlösa kläder, som både är moderna och konstnäristiska. Kläderna ska rikta sig till den modiga flickan som inte är rädd för att utforska nya looks. Varumärkets design kommer från Köpenhamn, där ett dynamiskt team med designers arbetar tillsammans för att varje år skapa fyra fantastiska kollektioner. Målet med kollektionerna är att de ska vara tillgängliga för alla som är intresserade.

Byxor från 2nd One

2nd One utmärker sig bland många andra modemärken genom att de har fokus på modebyxor. Därmed bidrar varumärket med kläder som är essentiella för varje välbalancerad garderob. Byxor från 2nd One utmärker sig speciellt genom deras individuella och unika stil, som fortfarande ser på senaste trender på marknaden. Med andra ord får du ett par byxor som är sina egna, men fortfarande stämmer överens med de aktuella tendenserna. För jeans och byxor är det mycket viktigt att passformen och bekvämligheten är i topp. 2nd One förmår verkligen att skapa ett urval som passar alla kroppstyper och är otroligt bekväma att bära.

Tycker du om varumärket?

Om du tycker om 2nd One, har vi här samlat ett urval av våra egna favoriter från deras kollektioner. Vi har valt ut byxorna speciellt efter våra egna målsättningar om att kunna erbjuda modekläder som kombinerar vardagen med de nyaste trender. Har du frågor om vårt urval från 2nd One eller till några andra av våra populära märken, är du alltid välkommen att kontakta oss på e-mail, telefon eller via vår live-chat.